• Lorem ipsum

Onze merken

Wij zijn reseller of importeur/distributeur van diverse merken. In onderstaand stuk, gaan wij iets dieper in op de merken. Bijvoorbeeld waarom er bepaalde prijsstellingen zijn, waar het merk voor staat en waar de kracht ligt van het merk.

MyWall Mount Accessoires - TV beugels met 20 jaar garantie!*

MyWall Beugels en Accessoires, een beugel merk die beugels zijn oorsprong in Duitsland heeft, maar producten heeft die net als de meeste merken voornamelijk geproduceerd worden in China, bij de diverse fabrikanten. MyWall is vrijwel altijd scherp in de prijzen, sommige producten kom je ook bij andere merken tegen. Toch is MyWall vaak prijstechnisch vaak vrij scherp in prijs. 

Een groot verschil met vele andere merken is dat MyWall maar liefst 20 jaar garantie durft te geven op vrijwel alle handmatige beugel producten en dat zij dit durven heeft een natuurlijk een rede. MyWall heeft namelijk in Duitsland een uitgebreid test laboratorium, wij van Braca Europe zijn hier meerdere keren geweest. Zij testen alle producten uitgebreid op kwaliteit en specificaties. Zo worden er letterlijk bij beugels voor langere tijd gewichten aan de producten gehangen of TV schermen en touchscreens en daarmee getest voordat het in het assortiment opgenomen gaat worden. Of het nu om een draaibare TV muurbeugel gaat, een TV standaard of om een monitorarm. 

MyWall doet steekproeven met de producten van vrijwel elke zending die uit het verre oosten komt. Zo durven zij de kwaliteit te garanderen en dus ook die 20 jaar garantie te geven. MyWall is daar de enige in. Alle producten van MyWall worden geleverd met de nodige installatie materialen. De schroeven, moeren en pluggen zijn van een degelijke kwaliteit.

* Voor elektrische TV beugel oplossingen van MyWall gelden andere garantie voorwaarde. 

MultiBrackets, Scandinavisch ontwerp en degelijkheid

 MultiBrackets is een zeer innovatief Zweeds merk dat   momenteel opereert in meer dan 30 landen wereldwijd, op   zowel de consumenten, zakelijke en professionele markt.   Een zeer groot assortiment en uitgebreid assortiment in   diverse prijsklasse, maar wel veel al van een zeer degelijke   kwaliteit, met een zeer nette afwerking. Zoals je van   Scandinavische producten mag en kunt verwachten. Zo worden de producten bijvoorbeeld ook geleverd worden met installatie materialen van een hoge kwaliteit. Zo worden vrijwel alle producten geleverd met A-kwaliteit pluggen en schroeven (bijv. o.a. Fischer pluggen)

MultiBrackets ontwerpt zelf een groot aantal producten en heeft dan ook diverse unieke en gepatenteerde oplossingen. Zij laten een deel van het assortiment produceren in Europa, maar halen ook een deel van het beugel assortiment uit China, echter ook bij deze producten doen zij een uitgebreide kwaliteit controle en testen zij de producten ook op kwaliteit en op afwerking en worden ook bij deze producten A-kwaliteit installatie materialen toegevoegd. 

Een uitgebreid assortiment TV beugels, TV standaarden, TV Tafelstandaarden, Plafondbeugels, monitorarmen en meer met een complete lijn voor de Professionele AV lijn, waarbij de je alle kanten op kunt . Of het nu voor het plafond is, de vloer of de wand en of het om één of 16 schermen gaat. Multibrackets heeft ongetwijfeld een passende oplossing.(bij interesse neem contact op)

MultiBrackets geeft op de meeste producten 5 jaar garantie en op de gemotoriseerde producten 2 jaar, zoals overigens de meeste beugel merken, MultiBrackets is een merk die iets meer oog heeft voor de kleinere details en qua prijsklasse toch in veel opzichte wel concurrerend is, zeker gezien de kwaliteit die zij leveren. Met Multibrackets kun je er vanuit gaan, dat je een product van goede kwaliteit met een zeer goede afwerking in huis haalt.

Cavus, een merk dat verder denkt

Cavus is een merk van Nederlandse bodem, dat diverse samenwerkingen heeft met fabrikanten van unieke producten in Europa, veel al producten van een zeer goede kwaliteit met een zeer goede afwerking en luxe uitstraling. Buiten de uitstekende kwaliteit van Cavus denkt Cavus ook verder dan alleen je TV ophangen of neerzetten. Zo heeft Cavus enkele unieke oplossingen voor TV en Soundbar, waarbij er ook gekeken wordt naar welk merk Soundbar je hebt. Is die van Sonos, BlueSound, Harman Kardon, Bose of bijvoorbeeld Yamaha. Hetzelfde geldt voor de speakerbeugels, zij zijn zonder twijfel de grootste leverancier van merk specifieke Speaker wandbeugels en Soundbar beugels voor montage direct aan de wand, of aan de TV beugel.

Daarnaast heeft Cavus een hele reeks, zeer unieke TV Standaarden. Luxe TV standaarden uitgevoerd met een houten driepoot, een luxe zwarte of geborsteld aluminium TV standaard voor thuis al dan niet met een soundbarbeugel of een plateau voor je apparatuur. Afgewerkt met een glazen voet en verkrijgbaar in diverse hoogtes. Waarbij eigenlijk alle onderdelen los van elkaar te combineren zijn. Echter zijn de combinaties in de meeste gevallen wel al voorgemaakt, zodat je hier niet zelf meer over hoeft na te denken. Vanzelfsprekend, kunnen wij je hiermee helpen om snel naar de gewenste combinatie te komen.

Een andere vrij unieke oplossing die zij bieden zijn de "muurstandaarden" dit is eigenlijk een muurbeugel, zonder dat je moet boren. Veel mensen willen geen gaten in de muur, want stel dat je de kamer op een andere manier wilt gaan indelen. Dan zit je ineens met gaten aan je wand, moet de muur weer opnieuw gedaan worden en alles. Als je dat wilt voorkomen, dan zijn de muurstandaarden zeker een interessante optie voor je.

Als laatste, heeft Cavus een fraaie lijn TV standaarden. Waarmee ze zich ook onderscheiden te opzichte van andere TV standaarden. Alle producten zijn van een zeer goede kwaliteit, zo ook deze TV standaarden. Waarbij er in de meeste gevallen ook gecombineerd kan worden of al is gedaan met de diverse soundbar beugels. Al met al kun je er vanuit gaan, dat je met een product van Cavus altijd wat goeds in huis haalt. 

Dataflex - Monitorarmen van kwaliteit met zo een groen mogelijklabel

Dataflex is voorloper als het gaat om denken aan het milieus bij het ontwikkelen van hun producten. Een merk die zijn eigen monitorarmen ontwikkeld en produceert en laat produceren, maar altijd oog heeft voor de CO2 uitstoot bij de productie. Deze proberen zij zo laag mogelijk te houden, door gebruik te maken van gerecyclede materialen, zoals het aluminium en de kunststof die zij gebruiken. Waar het kan, zullen zij deze gebruiken. Dataflex streeft niet naar duurzame relaties, maar ook naar een duurzame planeet. Zij zijn constant bezig om transparant en integer te werken, om respectvol met de gemeenschap en het milieu om te gaan.

Dataflex heeft meerdere series monitorarmen in diverse uitvoeringen zonder arm, met een korte arm, met een lange arm of met een gas geveerde arm. Vrijwel in elke serie vind je deze logische opbouw terug. Daarnaast is het een merk die ook een Configurator heeft voor de ViewMate serie en een Configurator voor de ViewLite serie waarbij je, je eigen keuze en samenstelling kunt maken voor een monitorarm voor de wand, aan het bureau of een toolbar systeem aan de wand of aan het bureau, voor één of meerdere monitorarmen. Hierin is Dataflex ook uniek te noemen.

Stel je wilt één of meerdere unieke configuraties, dan kun je deze samenstellen via deze Configurator en deze mailen naar [email protected]. Wij zullen je dan een offerte op maat sturen. Dataflex werkt in principe volgens het goed beter best principe, waarbij de basis al van een zeer goed niveau is. De garantie die Dataflex van huis uit geeft is 10 jaar.

Naast de series monitorarmen, heeft Dataflex ook een hoop producten om de bekabeling netjes te kunnen managen op kantoor. Of het nu om de vloer gaat of bij de werkplek, Dataflex heeft keurige oplossingen om de kabels netjes opgeruimd uit het zicht te houden of uit het zicht te begeleiden.

Sabaj Elektrische Beugels en TV Liften met unieke eigenschappen

Sabaj is een Europese fabrikant van TV liften en Elektrische beugels en deze pakt het anders aan, dan vrijwel alle andere Elektrische TV beugel fabrikanten. Waar vrijwel alle fabrikanten de elektronica en besturing van de elektrische beugels in de systemen bouwt, houdt Sabaj deze extern.

Dat wil zeggen, dat vrijwel alle producten een externe controle box hebben. Waardoor je, als er wel een keer iets mis is met het product. Vrijwel nooit de TV lift uit hoeft te bouwen of de hele beugel zal moeten opsturen of iets, maar hooguit de elektrische controle box. Tenzij je echt grote pech hebt en het de motor is, want die zit uiteraard wel vast in de elektrische TV beugel of TV lift.

Naast Elektrische TV beugels, heeft Sabaj een groot assortiment TV liften. Waarbij zij ook uniek zijn in de Rotolift een TV lift die eerst omhoog gaat en vervolgens links -en rechtsom kan draaien. Hier zijn wel meer liften van, echter voor zover ons bekend niet in de prijsklasse van de Sabaj TV Rotoliften. De rotoliften zijn er in verschillende maten voor TV's van 32 t/m 75 inch. 

Daarnaast hebben zij nog een premium -en een eco lijn TV liften, waarbij ook goed is nagedacht over het ontwerp en als het er niet op past, dan hebben zij er wel een adapter voor beschikbaar. Vrijwel elke TV kan op deze TV liften, bijvoorbeeld voor de LG OLED TV's of TV's waarbij de VESA ophanggaten heel erg laag op de TV zitten, is dan een adapter verkrijgbaar. De Sabaj TV liften is in het geval van sommige OLED TV's dan ook vrijwel de enige optie.

Sabaj levert ook veel innovatieve oplossingen, deze kun je dan weer verbinden met de controle box. Zo kan deze lift bijvoorbeeld met behulp van een WiFi adapter ook werken met Google Home, Alexa etc., maar ook eventueel te bedienen met een App. Maar om samen te kunnen werken met besturing systemen als Knx, Extron etc. zijn er adapters verkrijgbaar.

Veel van de liften, worden geleverd zonder een afstandsbediening (uitgezonderd Rotoliften). Dit, omdat je de TV lift eenvoudig op elke afstandsbediening kunt inlezen. Wat als voordeel heeft, dat je geen aparte afstandsbediening voor de TV nodig zal hebben.

Sabaj is een merk dat zich bevindt in het middensegment op hun gebied, maar qua prijs eigenlijk een stuk scherper is en qua mogelijkheden en toegepaste technieken met bijvoorbeeld de controle box en externe adapters en snufjes misschien nog wel voorloopt op deze partijen.

NeoMounts het grootste assortiment van Nederland

Neomounts, voorheen beter bekend als het merk NewStar. Één van de grootste merken in Nederland op het gebied van beugels, monitorarmen en TV standaarden, computerbeugels etc. Beugel oplossingen voor Audiovisuele en IT apparaten van Nederland. Inmiddels al sinds 1996 actief en begonnen in Nederlands en sinds 2002 een samenwerking met het B-Tech een groot Amerikaans merk op het gebied van beugel oplossingen voor de professionele AV tak. Zodoende kan Neomounts de gehele beugelmarkt bedienen.

Een zeer uitgebreid assortiment met daarin voor elk segment wel iets, vanaf budget tot aan het hogere segment. Een uitgebreide productlijn met een prima prijs / kwaliteit verhouding. Wij hebben een ruime selectie van de Noemounts producten in ons assortiment en wij kunnen uiteraard elk product uit hun assortiment leveren. Braca Europe (beugels en meer) is al partner van Neomounts (NewStar) sinds 2006. Onderstaand een filmpje over het merk Neomounts.