• Lorem ipsum

Veilig winkelen dankzij SSL Certificaat

Doordat onze eindgebruikers webshops thuiswinkel gecertificeerd zijn, zul je waarschijnlijk al begrijpen dat ook de groothandel webshop op dezelfde wijze is beveiligd en aan dezelfde eisen voldoet.
Je kunt bij ons dus je producten veilig bestellen. Wij doen er dan ook alles aan om met al je gegevens met de grootst mogelijke zorg veilig om te springen. Hiervoor hebben wij diverse maatregelen genomen. Zo zal je bij het inloggen, het aanmaken van een account, maar ook bij het bestelproces van je order of het invullen van formulieren achter een beveiligde verbinding zitten. Deze verbinding is bij sommige browsers te herkennen aan een slotje in de adresbalk, bij andere browsers zie je alleen in het adres geen http:// staan, maar https:// en dan het adres van de pagina waar je je bevindt.

SSL-Certifcaten

Dankzij diverse SSL-Certificaten kunnen wij de sites beveiligen. Deze certificaten worden gelverd door een externe partij die zich constant bezig houdt met het verbeteren van de beveiligingen voor websites en dus constant bijgewerkt. Onze websites zijn dus altijd voorzien van de laatste beveiligings mogelijkheden om al je gegevens zo goed mogelijk te kunnen beschermen.

Heb je vragen over veiligheid, schroom niet en bel ons gerust. Wij leggen u graag uit hoe wij met je gegevens om gaan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 075 655 55 80 of mail naar [email protected]

met vriendelijke groet,

 

Braca Europe