• Lorem ipsum

Digitel Desk Up

Digitel Desk Up & Double Up
Kwaliteit gecombineerd met eenvoud en functionaliteit. De Digitel Desk Up heeft een strak ontwerp en is in te passen is in vrijwel elk interieur.  

Het is eigenlijk opgebouwd uit een klem en één of twee aansluit units, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel stroom aansluitingen de aansluit units hebben, of dat het met een HDMI, USB aansluiting uitgevoerd moet worden of alleen stroom met een USB laadstation erbij.opgebouwd is uit losse componenten en daardoor ook multifunctioneel is.

Het is eenvoudig zelf samen te stellen, maar wij kunnen ons voorstellen dat je er hulp bij kunt gebruiken. Schroom daarom niet en neem gerust contact op. Wij helpen je graag om het systeem compleet te maken.

Hoe stel je de Digitel Desk Up precies samen?

Je begint eigenlijk met de klem waarmee je het geheel aan het bureau of tafelblad vast klemt.
De klemmen zijn er in 2 uitvoeringen, een “enkele” klem, waar je één enkele unit aan de bovenzijde van de tafel aan kunt bevestigen. De klem is in een hoek van +/- 40% gezet, zodat hij makkelijk toegankelijk is en je simpel de stekkers van de apparatuur kunt insteken. Daarnaast is er ook nog een klem beschikbaar, waarmee je zowel aan de bovenzijde een unit kunt bevestigen, als aan de onderzijde. Dit is vrij uniek. 

Je kunt dus extra stopcontacten aan de onderkant van het bureau creëren waar je alle stekkers die je onder het bureau wilt houden op kunt aansluiten en tegelijkertijd aan de bovenkant van het bureau wat aansluitpunten voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon of aansluitingen voor het aansluiten van je laptop met HDMI etc.

Een ideale oplossing eigenlijk voor elke werkplek, zeker wanneer er meerdere werkplekken aaneengesloten staan, in bijvoorbeeld een blok van 2, 3 of 4 werkplekken.

Digitel werkplek oplossingen

Functionele oplossingen die er ook nog eens goed uitziet en zeer betaalbaar zijn, dat is waar Digitel voor staat. Of het nu gaat om opbouw -of inbouwsystemen gaat. Je kunt met Digitel altijd stroom, hdmi, usb en andere aansluitingen maken op het tafelblad, in het tafelblad of onder het tafelblad.

Wil je meer weten over Digitel oplossingen? Vraag het ons gerust, wij kunnen je dus ook alles vertellen over deze systemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of mail naar [email protected]

Sluiten de oplossingen van Digitel exact aan bij de diensten of producten die je levert? Braca Europe is Distributeur van Digitel en wij zijn opzoek naar resellers. Heb je interesse, neem gerust even contact op en mail naar [email protected]