• Lorem ipsum

Delock Keystone - Wand aansluitingen

Het Delock Keystone systeem, een zeer inventief aansluitsysteem dat het mogelijk maakt om op vrijwel elke gewenste plek een HDMI, USB, RCA, Netwerk etc aansluiting te creëren. Door middel van kleine keystone adapters met de diverse aansluitingen in combinatie met een frame of behuizing waar je de keystones in kan bevestigen. Een systeem wat nog altijd flink wordt door ontwikkeld.

Je kunt de keystones inbouwen in de wand met behulp van het wand frame, het frame is geschikt voor de meeste schakelmaterialen, maar er zijn ook oplossingen voor in een 19 inch rack door gebruik te maken van 19 inch frames. Daarnaast zijn er behuizingen die op het bureau of onder het bureau of aan de zijkant van een kast bevestigd kunnen worden. Daarnaast zijn vrijwel alle keystones aan de voor -en achter zijde voorzien van een female aansluiting. In sommige gevallen met aan de achterzijde een stukje kabel en een female aansluiting. Zo hoef je dus nooit te solderen.

Voordelen van het DeLock Keystone aansluitsysteem op een rijtje:

  • Oplossingen voor 19 inch patch kasten
  • Oplossingen voor inbouw in schakelmateriaal
  • Oplossingen voor bevestiging op elk oppervlak
  • Eenvoudige installatie zonder solderen
  • Flexibel voor de toekomst
  • Zeer scherp in prijs
  • Vrijwel elke audio, video en computer aansluiting verkrijgbaar
  • Ook glasvezel aansluitingen

Er zijn er helaas nog een aantal keystones die er niet zijn zoals o.a. VGA en DVI, dit heeft te maken met het feit dat de aansluitingen simpelweg te groot zijn op op een keystone te plaatsen. De mensen van DeLock kennende zijn zij ongetwijfeld druk aan het bedenken hoe ze dit toch nog voor elkaar kunnen gaan krijgen.

De connectoren van de keystone aansluitingen zijn van een uitstekende kwaliteit. Over het algemeen zijn de prijzen van de keystone modules vrij scherp. Zeker ten opzichte van andere aansluit systemen. Uiteraard zit er ook wel een verschil in het design en de looks, maar voor sommige situaties is deze oplossing juist de ideale. Zeker gezien het feit er behuizingen en frames zijn die voor de diverse toepassingen en montages gebruikt kunnen worden.

Heb je vragen over het keystone systeem, bel gerust. Wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]