• Lorem ipsum

DE WEBSHOPS VAN BRACA EUROPE

Braca Europe is het overkoepelende bedrijf achter de webshops Kabels en Meer en Beugels en Meer.
 

De belangrijkste dingen om te weten over onze webshops zijn:

  • Beide webshops zijn Trust2Shop gecertificeerd
  • Je koopt met Kopers garantie
  • Alle pagina's bevinden zich achter een beveiligde verbinding
  • Je privacy is en blijft gewaarborgd
  • Je kunt eenvoudig bestellen en net zo makkelijk online een offerte aanvragen

 
Waar zijn wij in gespecialiseerd en wat verkopen wij?

Wij zijn sinds 2005 actief in deze branche en hebben dus een heleboel ervaring op het gebied van zowel de consumenten markt als de professionele markt. Daarom kunnen wij te zeggen dat dit gedeelte nou ook exact hetgeen is dat ons onderscheid van elke concurrent op de markt. Wij hebben dan ook producten die alleen voor de consumenten markt zijn en producten die voor de professionele markt in de meest uiteenlopende branches en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo hebben wij dan ook naast alle consumenten oplossingen ook enkele exclusieve merken en oplossingen, die zeer geschikt zijn voor de zakelijke en zelfs voor de professionele AV markt. Er is vrijwel geen kabel of beugel oplossing die wij kunnen leveren, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden en kan per email of telefonisch worden aangevraagd.

Sowieso zijn wij in alle segmenten met alle producten altijd concurrerend in prijs, denk je daar anders over en kun je dit aantonen. Dan ben je altijd vrij om een offerte aan te vragen en zullen wij ons best doen om een betere prijs geven dan dat je gevonden hebt! 

Kabels en Meer

Kabels en Meer is één van de oudste kabel webwinkels online, al sinds 2005 zijn wij met de bekabeling en randapparatuur van de partij, een uitgebreid assortiment dat nog dagelijks wordt uitgebreid van kabels op audio, video en computer gebied en de nodige rand apparatuur zoals switches, splitters, omvormers en kabelmanagement. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment om aansluitingen voor je apparatuur te maken in of op de wand of in of op de tafel. Ideale oplossingen voor flexibele werkplekken en vergaderruimtes.

Beugels en Meer

Beugels en Meer is evenals Kabels en Meer één van de eerste webwinkels op dit gebied en gelanceerd in begin 2006. Een uitgebreid assortiment met Beugels en Standaarden voor TV, computer, tablet en projectoren. Dankzij het verleden dat wij in de professionele AV markt hebben, kunnen wij hier net als bij Kabels en Meer niet alleen oplossingen bieden die perfect zijn voor thuis, maar ook voor de zakelijke en zelfs de professionele AV markt hebben wij zeer geschikte oplossingen. Er is vrijwel geen beugel of beugel oplossing die wij niet kunnen leveren. Wij voeren een aantal exclusieve beugel merken en hebben naast het de gangbare beugel oplossingen ook een hoop zeer specifieke oplossingen die zeer weinig andere hebben. Dus mocht je op zoek zijn naar iets specifieks, dan heb je een grote kans het bij ons te vinden.

Ook als het om beugel oplossingen gaat kunnen wij net als bij de kabels op verzoek maatwerk leveren. Hiervoor kun je telefonisch of per email contact opnemen.

Ook in de beugels zullen wij altijd concurrerende prijzen leveren, denk je daar anders over en kun je dit aantonen. Dan ben je altijd vrij om online een offerte aan te vragen en zullen wij ons best doen om een betere prijs geven dan dat je gevonden hebt!