• Lorem ipsum

Waarop te letten bij de keuze van het kopen van Monitor Armen / Bureau Beugels

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden in de keuze bij een monitor arm, alleen al de bevestiging aan het bureau kan een lastige keuze worden. Vandaar dat wij even kort de verschillen uitleggen, deze verschillen kunnen helpen in het maken van de juiste keuze voor jou situatie.
Dit kan om een projectinrichting op kantoor gaan, waar wij ook uitgebreide ondersteuning in kunnen bieden, vanaf de ophanging van de monitor, de computer en het managen van de kabel. Braca Europe is een specialist als het aankomt op inrichten van werkplekken of flexwerkplekken, wij hebben hier zeer uiteenlopende oplossingen voor. Wanneer het gaat om de inrichting van een kantoor, dan raden wij je aan om toch even contact op te nemen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook een vertegenwoordiger op locatie hiervoor langssturen die vrijblijvend advies kan geven.

Maar ook voor thuissituaties waar het gaat om een enkele monitor die op of aan het bureau bevestigd moet worden, staan wij je graag bij in het bepalen van de juiste keuze, ook hiervoor kun je gewoon contact opnemen voor een goed advies.

Monitor armen en de grootste verschillen:

We beginnen met de bevestigingsmogelijkheden. Sommige beugels hebben meerdere opties, maar de meeste beugels hebben slechts 1 manier van bevestigen. Je hebt de volgende 4 bevestigingstypes:

 

  • Bevestiging met bladklem
  • Bevestiging met bladdoorvoer
  • Bevestiging op voet
  • Bevestiging aan de wand

Monitor armen - Bevestiging met bladklem
Dit houd in dat je de beugel met behulp van een soort lijmklem systeem aan de rand van het bureau bevestigd, het grote voordeel is de snelle en eenvoudige installatie een nadeel is dat de kabels vrijwel altijd deels in het zicht zullen komen, welke beugel er hiervoor ook gekozen wordt.

Monitor armen -Bevestiging met bureau doorvoer
Dit betekend dat je een gat in het bureau zaagt, vervolgens komt de buis door het bureau en deze wordt met een bevestigingssysteem aan de onderkant van het bureau bevestigd. Het nadeel is de manier van installeren, het grote voordeel is dat de beugel en het scherm zeer stabiel is en de bekabeling in vrijwel alle gevallen door de buis, door het bureau aan de onderkant van het bureau uit komt en de kabels van daaruit te managen zijn. Vooral bij gebruik op kantoor wanneer er 2 bureau's tegen elkaar komen te staan of wanneer je het bureau netjes tegen de muur aan wilt hebben dan kan dat beter worden gerealiseerd met een beugel met bladdoorvoor, wanneer er een klem gebruikt wordt, zal er altijd de ruimte van de klem tussen de bureau's zitten.

Monitor armen -Bevestiging op voet
Zoals het zegt, op een voet. feitelijk dus een monitor standaard. Het grote voordeel is dat het zeer eenvoudig verplaatsbaar is, wat misschien ook weer het nadeel is. Daarnaast is de bekabeling minder makkelijk te managen en zal een deel van de kabels vrijwel altijd in het zicht komen.

Monitor armen -Bevestiging aan de wand
Dit is exact wat het zegt, alleen zijn hier ook weer onder verdeligngen in. Zo zijn er systemen waarbij je de bevestiging ook aan een scheidingswand kan creëren, wat in call centers of mediatheken bijvoorbeeld nog wel handig kan zijn, daarnaast bij openbare flex werkplekken waar privacy en of rust gewenst is. Braca heeft hier zeer uiteenlopende oplossingen voor en kan je daar in van uitstekende adviezen voor zien. Dus is het de bedoeling om te gaan werken met scheidingswanden en toch ruimte besparend te werken neem dan contact op, wij helpen je graag verder.

Zijn er nog meer verschillen ?

Uiteraard zijn er nog meer verschillen, zo is er een keuze te maken tussen geen arm, een enkele arm of een dubbele arm. Het verschil hiertussen zijn natuurlijk de draaimogelijkheden, maar ook hoever je het scherm naar je toe kan trekken. Bovendien zijn er ook oplossingen waarbij de arm niet alleen naar voren gehaald kan worden, maar ook omhoog of omlaag gesteld kan worden, in sommige gevallen met gasveer en in sommige gevallen ook weer niet. Let wel, oplossingen met gasveren zijn zeer solide maar ook weer een stuk hoger in prijs.

 Monitor Armen kopen

Op de Beugels en meer monitor armen pagina staan de monitor armen verdeeld onder Monitor Bureau ArmenMulti Monitor ArmenCombinatie Beugels

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom zijn wij bereikbaar om je hierin te helpen zodat je een oplossing kiest die past bij jouw wensen.


Bel of mail ons, wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur op het telefoonnumer 075 655 55 80 of mail naar [email protected]