• Lorem ipsum

Monitorstandaarden

Monitor bureau standaarden

In deze rubriek vind je een overzicht van onze monitorstandaarden voor één of meerdere schermen, je bepaald hoeveel schermen er zijn en je kunt eenvoudig de rubriek selecteren van een standaard die geschikt is voor het juiste aantal schermen. 

Prijsverschillen Monitor standaarden en Monitor bureau armen
Monitor armen zijn er in verschillende uitvoeringen, er zit hier en daar nogal wat prijs verschil in. Waar het prijsverschil door komt zullen wij je kort uitleggen. Aller eerst zitten er verschillen in de gebruikte materialen en dan voornamelijk de materialen van de kogellagers, niet geheel onbelangrijk wanneer je de monitor vaak zal verstellen, daarnaast zitten er verschillen in de technieken. Er zijn monitor armen eenvoudig verstelbaar, waarbij de hoogte verstelling aan de achterzijde gebeurd, door middel van een drukknop systeem of een hendeltje, zoals we dat kennen van de hoogte verstelling van een parasol.

Monitor armen met gasveer
Er zijn ook monitor armen die voorzien zijn van een gasveer systeem, hierbij gebeurd de hoogte verstelling gewoon vanaf de voorzijde. Door de monitor omhoog en omlaag te doen, dit is eigenlijk de beste oplossing voor flex werkplekken, waarbij je telkens met mensen van verschillende lengtes te maken heb. De afstelling is dan met één vinger te doen, zowel de kanteling, als de draaing als de hoogte verstelling, u begrijpt dat monitor armen en bureau armen met een gasveer in aanschaf duurder zijn dan de handmatig te verstellen monitor beugels.

Verstelling van Monitor armen
Daarnaast zijn er nog verschillen in diepte verstellingen van monitor beugels, dit alles heeft te maken met de lengte van de monitor arm. Wij kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet in de wereld van monitor beugels, uiteraard zijn wij hier om je te helpen. Gaat het om de inrichting van een kantoor met meerdere (flex) werkplekken, dan adviseren wij om even contact op te nemen zodat wij een offerte op maat kunnen maken en alles volledig aan je wensen voldoet.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 - 655 55 80 of per mail naar [email protected]