• Lorem ipsum

Voor 6 schermen

Bureau monitorsteunen voor 6 schermen - Ideaal voor werkplekken binnen de beveiliging of aandelenhandel
Uiteraard zijn er ook nog andere toepassingen waar 6 schermen gebruikt worden, echter is de aandelenbranche en de beveiligingsbranche toch wel de grootste gebruiker van beugel oplossingen voor 6 monitoren. Waar je bij deze monitorbeugels natuurlijk als eerste op moet letten is natuurlijk het aantal inches en het gewicht van de schermen die je op de monitorarm wilt bevestigen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je bepaald hoe je de monitor arm wilt bevestigen.

Wij zetten even kort op een rijtje waar je op moet letten en wat de opties zijn:

  • Hoeveel inch zijn de monitoren die je aan de monitorbeugels wilt bevestigen, is de monitorbeugel geschikt voor dit formaat scherm?
  • Hoe zwaar wegen de montioren, kan de monitorsteun het totale gewicht dragen?
  • Wat wil je met de monitoren kunnen na het bevestigen? Moet het alleen parabolisch staan of wil je meer kunnen?
  • Hoe moet de beugel worden bevestigd? Wil je het op een voet op het bureau, met een klem aan de achterzijde? Of wil je het met een blad doorvoer in/ door het bureau heen.


Er zijn dus wel enkele mogelijkheden, maar wanneer je deze vragen zelf heb beantwoord. Dan zul je aan de hand van de afbeeldingen snel genoeg zien welke 6 voudige monitorbeugel er voldoen aan je wensen.
Op één merk gaan wij iets specifieker in, dit is Dataflex. Dataflex heeft namelijk een systeem waarbij je de beugel kiest (6 voudig of 8 voudig) en vervolgens los kunt kiezen welke bevestiging je zou willen. Je kunt hierbij kiezen voor een bureauvoet, bureauklem of een bladdoorvoer. Dit zijn dus losse accessoires, deze accessoires vind je onder de dataflex viewmaster accessoires.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig, je kunt ons altijd even bellen op 075 655 55 80 emailen mag natuurlijk ook naar [email protected]

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!