• Lorem ipsum

Kantelbare TV muurbeugels

Welkom bij Beugels en Meer, uw online winkel voor hoogwaardige TV beugels en muurbeugels. We zijn trots om u onze selectie van kantelbare TV muurbeugels voor schermen tot en met 100 inch aan te bieden. Onze muurbeugels bieden niet alleen een veilige en stevige montageoptie voor uw grote televisie, maar zijn ook ontworpen om de kijkervaring te verbeteren door een perfecte kijkhoek te bieden.

 

  • Maximale draagkracht om uw grote televisie veilig op te hangen.
  • Eenvoudige installatie-instructies en benodigdheden om uw muurbeugel snel en gemakkelijk te installeren.
  • Kantelfunctie om de beste kijkhoek te bieden voor uw specifieke ruimte en behoeften.

Kantelbare TV muurbeugels
Een TV muurbeugel die je naar voren of naar achteren kan kantelen is zeer handig wanneer je een Flatscreen, Led, Plasma of LCD TV of monitor hoog aan de muur ophangt. Je zorgt dan toch voor een goede kijkhoek. Bij kantelbare TV muurbeugels is de afstand tot de wand vaak iets groter als bij een vaste TV muurbeugel, dit komt omdat de TV wel de ruimte moet krijgen om te kunnen kantelen. Uiteraard geldt bij een kantelbare TV muurbeugel dat je moet opletten dat het gatenpatroon en het draagvermogen van de TV muurbeugel voldoende zijn ten opzichte van de TV.

Ideaele kijkhoek muurbeugel
De ideale kijkhoek van een TV is overigens volgens de experts tussen de 80cm en 120cm hart scherm. Wanneer het hart van je TV dus hoger dan 120cm komt te hangen, dan is het handig om een wandsteun die kan kantelen te gebruiken.

Kantelbare TV muurbeugels verschillen
Er zitten overigens wel verschillen in TV muurbeugels die kunnen kantelen. De hoek waarin deze kunnen kantelen kan verschillen namelijk. Hoe hoger de TV komt te hangen, hoe meer het scherm en dus de muurbeugel zou moeten kunnen kantelen, het is dus wel verstandig om hier op te letten. Daarnaast is het zo dat de afstand van de TV tot de muur nog een belangrijk aspect is, het kan namelijk wel zo zijn dat de beugel tot 20 graden kan kantelen, echter als hij strak tegen de wand zit dan zal de TV tegen de muur aan komen en is de 20 graden die de kantelbare TV muurbeugel kan kantelen niet haalbaar.

Heb je vragen over de kantelbare TV beugels, neem gerust contact op. Ons advies is altijd gratis, wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]