• Lorem ipsum

Toolbar Systemen

Toolbar Systemen voor wekplekken
Toolbar oplossingen zijn er voor zowel wandbevestiging als met een bladdoorvoer of een bladklem bevestiging. Het is een ideale manier om je werkplek in te richten en tegelijkertijd toch enige schieding tussen de diverse werkplekken te creëren. Het is een modulair systeem waarbij je kiest voor een toolbar en vervolgens bepaald wat je er precies aan wilt gaan hangen. Meestal wordt er sowieso één monitor aan de toolbar gehangen, maar het kunnen er natuurlijk ook meer zijn. Naast een monitor, zijn er ook oplossingen waarbij je bijvoorbeeld documenthouders, pennenbakken etc. op kunt plaatsen. Zo kun je vrijwel alles kwijt aan de Toolbar en houd je, je bureaublad vrij en je werkplaats opgeruimd.

Toolbar systemen zijn stijlvol, flexibel en zorgt voor meer privacy.
Een toolbar systeem op je werkplek is niet alleen flexibel, want wanneer je de monitor aan de andere kant wilt bevestigen dan kun je deze in een handomdraai verplaatsen, daarnaast kun je de werkplek eenvoudig uitbreiden met een extra monitor of bijvoorbeeld uitbreiden met een mappenhouder of pennenbak. Daarnaast is het tegelijkertijd een scheidingswand tussen 2 werkplekken die tegenover elkaar staan, wel is waar geen gesloten afscheiding, maar het zal u verbazen hoeveel rust en privacy je krijgt. Daarnaast geeft het ook nog eens een stijlvolle uitstraling en is het ook nog eens een zeer stevige oplossing.

Toolbar systemen zijn modulair, maar wel  type gerelateerd
Wij hebben drie toolbar systemen in ons assortiment, voor het ene systeem zijn meer accessoires beschikbaar dan voor de ander. Spijtig genoeg is het geheel niet te combineren met elkaar, vandaar ook dat wij de accessoires benoemd hebben bij de type die erbij hoort. NewStar Toolbar accessoires zijn voor de NewStar toolbars, Dataflex Viewlite Toolbar accessoires zijn alleen voor de ViewLite Toolbar en de ViewMate Toolbar accessoires voor de ViewMate Toolbar.

Hulp, advies of meer informatie over de Toolbar systemen?
Ondanks wij het je online zo goed mogelijk proberen uit te leggen, kunnen wij ons voorstellen dat er misschien toch nog vragen zijn. Ons advies is gratis, dus vraag het gerust. Wij zijn per email te bereiken via [email protected] op per telefoon naar 075 655 55 80.

Wij zullen sowieso verkeerde keuzes herstellen, mocht je ervoor kiezen om online de gehele configuratie zelf samen te stellen, dus een configuratie die niet op of bij elkaar zou passen is vrijwel uitgesloten.

Grotere aantallen nodig of je werkplekpimpen?
Heb je grotere aantallen nodig, omdat je meerdere werkplekken wil voorzien van een Toolbar systeem? Een offerte is bij ons zo online aangevraagd. Naast de ''in Winkelwagen Button' bij de producten zit een link  zet in offerteaanvraag.

Je kunt het ook bekijken  in ons filmpje Hoe vraag ik een offerte aan op Beugels en Meer?

Nogmaals, advies is bij ons gratis, dus bel of mail gerust want wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]