• Lorem ipsum

CablePort Standard - aansluitboxen

Aansluitsystemen van Kindermann om op je werkplek of in een vergadertafel aansluitingen te maken, zodat je vanaf daar met een netwerkkabel kan inprikken op het netwerk, je laptop kan aansluiten zodat het beeld direct naar de beamer of het scherm gaat voor de presentatie bijvoorbeeld met HDMI of VGA. Van alles is mogelijk, de samenstelling is volledig zelf te maken. Het CablePort Standard systeem is een aluminium of roestvrijstalen behuizing, met aluminium adapter modules. Welke type modules en welke aansluitingen, kun je helemaal zelf bepalen.

Hoe werkt het?

Het werkt vrij simpel, je bepaalt hoeveel stopcontacten je in de tafel wilt hebben. Dan bepaal je welke aansluitingen je er in wilt hebben. In elke openruimte passen 2 half-size adaptermodules (dit zijn de meeste) en 1 full size adaptermodule.

Wanneer je dus een 4 voudige tafelbox met 2 stopcontacten kiest. Dan kun je er 4 half size modules in plaatsen of 2 half size en 1 full size. De adapter modules vind je onder de rubrieken die soldeer module, gender changer module, kabel+plug module of clamp module heten.

Je kunt er dus voor kiezen om de kabel + plug modules te gaan (meest gekozen) die wel is waar iets duurder in aanschaf zijn, maar wel een plug & play oplossing biedt. Doordat je zoveel tijd uitspaart aan installatie, zijn deze kabel + plug modules dus eigenlijk een stuk goedkoper dan het lijkt.

Keuze vrijheid en eenvoud

Je heb dus de keuze volledig in eigen hand, mocht je in de toekomst willen wisselen dan kan dat. Je kan eenvoudig de module veranderen, de kabel er achter vervangen en je heb weer een compleet en werkend geheel met een nieuwe aansluiting.

Hoe de verschillende modules werken en wat de voordelen zijn, kun je lezen in de desbetreffende rubrieken. Mocht je  het niet helemaal begrijpen, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected]

Meerdere aantallen? Stel online je offerte samen en vraag deze online aan!

Dankzij onze eenvoudige offerte module kun je simpel je eigen offerte samenstellen. Je klikt dan niet op het winkelwagentje, maar op de tekstlink zet in offerte aanvraag. Eenmaal compleet, vul je, je gegevens in en dien je de aanvraag in. Wij zullen dan kijken wat er mogelijk is en je een scherpe aanbieding mailen. Hoe dit precies in zijn werk gaat kun je ook zien in het in dit filmpje.

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!