• Lorem ipsum

Altijd op zoek naar verbetering en groei mogelijkheden, samen met jou!

Braca Europe is al meer dan 10 jaar een begrip in de audio-visuele branche. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering en proberen op elk vlak continu te innoveren. Mede daarom zijn onze webshops enige tijd geleden compleet vernieuwd en voorzien van een volledig geautomatiseerd systeem om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Onder onze klanten zijn niet alleen eindgebruikers, maar ook wederverkopers via affiliate. Wij bieden veel wederverkopers een mooie kans om geld te verdienen met onze webshops en onze producten, het mooie is dat je er helemaal niet zoveel voor hoeft te doen!

Hoe werkt de wederverkoop via affiliate?

Wederverkoop via affiliate werkt vrij eenvoudig, vooralsnog gaat ons affiliate programma via één van de grotere affiliate bedrijven van Nederland, Tradetracker. Ben jij al een merchant bij Tradetracker, dan kun je via Tradetracker gebruik maken van onze datafeed. Er zijn aparte datafeeds voor onze webshops www.kabelsenmeer.nl en een www.beugelsenmeer.nl. Via het merchant programma van Tradetracker kun je de vergoedingen vinden, de minimale vergoeding is al vanaf 5% per verkoop.

Het mooie van dit alles is, dat je geen extra kosten zal hebben, buiten de kosten voor het onderhouden van jouw eigen website, game, app, etc. Wij berekenen er dus helemaal niks voor en bieden het je gratis aan.
Elke verkoop die via jouw website, mailing, app, game, etc wordt geplaatst, krijgen wij automatisch binnen en handelen het helemaal af zoals je mag verwachten van webshops met een Thuiswinkel Garantie. Als alles netjes is afgerond is het mooiste van alles dat jij een comissie van minimaal 5% van het totaalbedrag van de bestelling ontvangt ! Altijd een win-win situatie. En hoe meer je verkoopt, des te hoger kan de provisie worden. Zo kunnen wij samen groeien.

Wij bieden eerlijke vergoedingen, zijn transparant in een partnerschap en zijn bovendien tijdens kantoor uren altijd bereikbaar, vanzelfsprekend is elke klant ons even dierbaar.

Interesse in ons affiliate programma?

Nu dat je geinteresseerd bent, wil je misschien nog wel iets meer informatie. Hiervoor kun je met ons contact opnemen, maar ook met Tradetracker. Uiteindelijk is het vooralsnog tradetracker die je verder zal begeleiden en je alles kan vertellen over hoe het exact in zijn werk gaat. Onderstaand vind je onze contact gegevens en een link waarmee je snel, eenvoudig en op de juiste manier contact op kan nemen met Tradetracker.

Ik wil graag meer informatie om via Tradetracker de producten van Kabels en Meer en Beugels en Meer tegen een vergoeding te kunnen verkopen

Braca Europe

@. [email protected]
T. 075 655 55 80

 

 

 

Testimonial:

''Op onze website Kortingscode.nl viel het ons op dat er met enige regelmaat werd gezocht naar standaards en beugels voor de tv of computer. Daarom besloten wij om Beugels en Meer te promoten en dit bleek al snel een succes. Met continue 5 goede acties online krijgen wij zowel positieve feedback van onze bezoekers als van het partnerprogramma Tradetracker en ik kunnen het dan ook zeer zeer aanraden om het affiliate programma van 'Beugels en Meer' te promoten''


Tom van Oijen - Kortingscode.nl

Testimonial:

 

"Als partner van het affiliate programma brengen wij Kabels en Meer reeds lange tijd onder de aandacht via onze kortingssite Acties.nl

 

Door de vele kortingscodes en aanbiedingen die Kabels en Meer naar ons communiceert kunnen wij onze gebruikers altijd acties tonen om te besparen op producten uit het brede aanbod. 

 

Onze ervaringen met het affiliate programma zijn zeer positief, wij kunnen een samenwerking dan ook een ieder van harte aanbevelen.Vince Franke - Acties.nl