• Lorem ipsum

Wij is Beugels en Meer?

Beugels en Meer is een onderdeel van het bedrijf Braca Europe.

Braca Europe is de eigenaar van www.beugelsenmeer.nl en www.kabelsenmeer.nl en heeft daarnaast nog een website die voor de wederverkopers bedoeld is met o.a. Kabels, Beugels en Livestream en Conferentie Camera's.

Opgericht door 2 broers in 2005 als het bedrijf Display-On. Een bedrijf dat gespecialiseerd was in het inrichten van vergaderzalen en klaslokalen op audiovisueel gebied. Waarbij al snel besloten werd om direct een webshop neer te zetten waar mensen eenvoudig hun kabels konden vinden (www.kabelsenmeer.nl) en hun TV beugels, TV standaarden etc. op (www.beugelsenmeer.nl). 

In 2012 werd het installatie en inrichtingen deel van het bedrijf overgenomen, waarbij besloten werd om de webshops voor de kabels en de beugels te houden en deze uit te gaan bouwen. Gepaard met enkele importeur schappen, distributie en sub-distributie toezeggingen is het bedrijf na de verkoop doorgegaan als het bedrijf Braca Webshops, wat na het krijgen van internationale distributie schappen omgezet is naar Braca Europe.

Het specialisme in de Beugel oplossingen en de kabels en signalen is nooit uit het bedrijf verdwenen en nog altijd aanwezig. Je kunt voor een goed advies dan ook altijd bellen, dankzij ons professionele achtergrond in de audiovisuele wereld is er ontzettend veel kennis aanwezig. Wij hebben dan ook kennis van complete oplossingen op het professionele vlak, waarmee wij ons vooral onderscheiden van andere beugel en kabel verkopers op het internet.

Braca Europe is Europees importeur en Distributeur van de Livestream en Videoconference Camera merken PTZOptics en HuddleCamHD. Hoge kwaliteit camera merken van Amerikaanse bodem in het hogere middensegment met zeer innovatieve oplossingen tegen een zeer interessante prijsstelling een meer dan uitstekend support kanaal in Amerika.

Importeur distributeur in de Benelux van de Poolse beugel fabrikant Sabaj, specialist in TV liften en elektrische beugel oplossingen. Van een zeer goede kwaliteit, tegen zeer goede condities en markttechnisch tegen zeer scherpe prijzen.

Importeur distributeur van merk DigiTel een in Servië geproduceerd merk met zeer innovatieve oplossingen voor de elektra rondom een werkplek of vergadertafel. Inbouwsystemen, klemsystemen, op of onder het bureau een stopcontact, HDMI aansluiting, USB aansluiting of meer. Fraaie ontwerpen en een zeer degelijke kwaliteit, die in verhouding met de concurrentie op de markt prijs kwalitatief gezien zeer scherpe prijzen heeft. 

Bovendien produceren wij een deel van onze KEM Producten zelf, de KEM Flex producten worden geproduceerd in samenwerking met een partner, waarbij sommige onderdelen in Nederland worden geproduceerd. KEM is ons eigen huismerk. Wij proberen in deze gehele lijn een scherpe prijs te kunnen bieden, maar wel met de juiste kwaliteit, functionaliteit en degelijkheid.

Dankzij ons bestaan sinds 2005 en de lange relaties uit de professionele en semi professionele kabel -en beugelwereld een hoop goede afspraken en relaties. Vanzelfsprekend staat bij ons de klant voorop en doen wij voor zowel de zakelijke klanten als de particuliere klanten alles wat er nodig is om de juiste oplossingen te kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

Braca Europe