• Lorem ipsum

Tafel inbouwsysteem - Digitel Flip Up

Digitel Flip Up - In the Desk
Een zeer fraaie look, een zeer degelijke kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs. De Digitel Flip Up serie een ideale oplossing voor werkplekken, vergaderzalen, directiekantoren, conferentiezalen etc. kortom ze zijn eigenlijk overal inzetbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, een 3-voudige, 4-voudige of 5-voudige uitvoering. Vooraf bepaal je hoeveel stroom aansluitingen je wilt en of je er wel of geen USB lader in wilt hebben. Vervolgens bepaal je of en hoeveel en welke Keystone aansluitingen je er in wilt plaatsen. Op elke positie past 1x Stroom, 1x USB Lader (2 ingangen) of 1 Keystone frame met plek voor 2 keystones.

Elke uitvoering bestaat uit een stevige aluminium inbouw-bak met een aluminium klep en stevige hard kunststof binnenwerk, met een zeer nette afwerking. Het geheel is voorzien van een Push-To Open systeem, je drukt er dus op en dan komt het geheel omhoog, aan de voorzijde is een kleine rand opengelaten, waar de bekabeling door kan en de unit dan toch gesloten kan worden.

Kleuren en Stroomaansluitingen
De standaard kleuren van de buitenzijde zijn wit (RAL9010) of zwart (RAL9005), de binnenzijde van de Flip Up is altijd zwart en zijn ze uitgevoerd met een standaard 220 Volt aansluiting zoals we deze in Nederland kennen (de Schuko socket).
Op aanvraag kunnen wij deze units ook leveren met andere stroom aansluitingen, waaronder bijvoorbeeld ook de Multi Standaard (geschikt voor vrijwel elke stekker die er is in de wereld) . Hier zit een kleine meerprijs aan verbonden, maar zeker voor het hotelwezen, vergaderruimtes bij mulit-nationals of ruimtes in luchthavens kan dit interessant zijn.

De units kunnen op verzoek in vrijwel elke kleur worden geleverd, dus wil je een andere kleur geef ons de kleurcode en wij gaan kijken of het mogelijk is. Er is meestal wel een minimale afname nodig en vanzelfsprekend is bij maatwerk de levertijd iets langer dan normaal. Dit alles gebeurd op aanvraag. 

Heb je vragen over dit product of wil je meer informatie of wellicht een aangepaste uitvoering bestellen, neem gerust contact op. Wij helpen je graag, wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email [email protected]

Gaat het om grotere aantallen? Vraag gerust een offerte aan, dit kan snel en eenvoudig via onze website. Klik in plaats van in winkelwagen op de link zet in offerteaanvraag