• Lorem ipsum

CablePort Standard² - aansluitboxen (Prefab)

Kindermann CablePort Standard² - aansluitboxen (Prefab).
Inbouw tafelcontactdozen of bureau powerboxen die vooraf zijn samengesteld. Dit is met alleen stroom aansluitingen, of met stroom en o.a. HDMI, VGA, audio aansluitingen. Ideaal voor in de vergadertafel, maar ook voor flexibele werkplekken. Het zorgt voor veel gebruikersgemak en de kabelmanagement is meteen optimaal geregeld.

Geen producten gevonden...

Sluit je laptop aan in de vergadertafel of het bureau
Je kunt netjes alle kabels wegwerken en wanneer er iemand met een laptop of iets dergelijks langskomt kunnen zij eenvoudig met korte kabels de laptop aansluiten op het netwerk en op de monitor of beamer waar de tafel aansluit box op aangesloten is.

Powerboxen kant-en-klaar of zelf samenstellen?
Dit zijn de kant-en-klare systemen, je kunt ook een compleet systeem zelf samenstellen. Hiervoor kun je terecht bij de lege aansluitboxen. Je kiest dan de powerbox met het aantal stroom aansluitingen en vervolgens bepaal je zelf welke type aansluitingen je in de box wilt plaatsen. Let goed op hoeveel ruimte er over blijft en hoeveel aansluiten je dus in de tafel inbouwdoos kunt plaatsen.

Wat zit er aan de achterzijde?
Aan de achterzijde zijn alle stroom aansluitingen met elkaar door gekoppeld en is er een stukje kabel met een female Wieland GST-8 plug. Een van de meest betrouwbare stroom connectoren op de markt. Deze kun je verlengen en aansluiten op één stopcontact. Zo zijn alle aansluitingen in de powerbox voorzien van stroom. De HDMI, VGA, Audio en netwerk aansluitingen, zijn allen aan de achterzijde voorzien van een stukje kabel met een female plug. Deze kun je eenvoudig verlengen met een normale kabel en aansluiten op hetgeen waar je uiteindelijk het mobiele apparaat zou willen aansluiten.

Dus stel, je komt met een laptop langs, deze moet op het netwerk en de bedoeling is dat het beeld op de monitor gaat worden weergegeven. Dan sluit je vanaf de bureau box een VGA kabel (of HDMI, afhankelijk van de aansluiting op de monitor) aan naar de monitor. De netwerkkabel sluit je vanaf de powerbox aan naar de netwerk aansluiting in de ruimte.

Dan kan de persoon met de laptop eenvoudig met een korte kabel, zijn laptop aansluiten op de aansluitingen die in de powerbox zitten in het bureau en zal dit automatisch worden doorverbonden naar de monitor en het netwerk.

Een kind kan de was doen, maar wij kunnen ons natuurlijk wel voorstellen dat je vragen heb. Stel deze gerust, wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar [email protected].

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!