• Lorem ipsum

Novus More Space System

Novus heeft unieke oplossingen als het gaat om het inrichten van een werkplek. Dankzij een multifunctionele scheidingswand zorgt het voor heel veel meer rust op je werkplek, het is namelijk niet alleen een stuk opgeruimder op je bureau, maar je kunt ook rustig aan het werk zonder dat je direct gestoord wordt door je omgeving. Daarnaast draagt het bij aan de juiste ergonomische houding tijdens het werk. Uit onderzoek blijkt dat al deze factoren bijdragen aan een hoger en effectiever werktempo, immers wanneer je niet afgeleidt wordt kan er meer werk verzet worden en worden er minder fouten gemaakt, dit wordt onderbouwd door diverse onderzoeken die er in de wereld zijn gedaan.

Geen producten gevonden...

Het is een investering waarvan bekend is dat het zich altijd weer terug verdiend, dankzij de juiste ergonomie zijn er minder nek -en rugklachten en dankzij de scheidingswand en het opgeruimde bureau is er minder afleiding, deze factoren spreken eigenlijk al voor zich.

Heb je vragen over more space systemen, bel ons gerust. Wij kunnen je helpen met het samenstellen van de juiste configuratie, mocht u deze niet in het assortiment vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail naar [email protected]

Heb je een vraag?
Stel hem gerust en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!