• Lorem ipsum

Beamer Beugels

Welk type beamer beugel zoek je?

Projectorbeugels, in de meeste gevallen zijn de beamerbeugels geschikt voor elke beamer. Er zijn echter wel een aantal verschillen. De verschillen zitten vooral in de lengtes van de stang en de manier van afstellen. Als eerste is het van belang om te bepalen wat de lengte van de buis van de beamerbeugel moet worden.

Daarnaast is er een verschil in de manier van afstellen van de projector, bij vrijwel alle beamerbeugels kunt je nog enigzins horizontaal schuiven na het monteren. Echter de hoek wordt bij sommige beamerbeugels afgesteld met schroeven, een kwestie van instellen, afstemmen en vastdraaien. Daarnaast heb je beamerbeugels, die meer in de professionele wereld worden gebruikt, die voorzien zijn van een kogel gewricht. Het afstellen van een beamerbeugel met een kogelgewricht is een stuk gemakkelijker en een stuk preciezer. Deze beugels zijn prijstechnisch vaak iets duurder, echter is het installatie gemak een groot plezier, bovendien kostenbesparend wanneer je het installeren uitbesteed.

Heb je advies of meer informatie nodig over projectorbeugels, bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag. [email protected] of bel 075 655 55 80